PEULVRUCHTEN

Fresh2You heeft een uitgebreid bonenassortiment. We lichten een aantal bonen voor je uit. Voor meer informatie over het assortiment kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers neemt graag alle mogelijkheden met je door.

Onze bonen zijn afkomstig van Van Oers United.

Om de kwaliteit van de bonen te waarborgen werken wij alleen samen met gecertificeerde leveranciers en merken. Daarnaast zorgen onze leveranciers ervoor dat de bonen na het oogsten zo snel mogelijk naar onze loods worden gebracht. Bij aankomst wordt de kwaliteit persoonlijk door een van onze medewerkers gecontroleerd.

Sperziebonen

De sperzieboon is een lange dunne peulvrucht. Dankzij een unieke samenwerking met Van Oers United kunnen wij het hele jaar door kwalitatief goede sperziebonen leveren. Deze sperziebonen komen, afhankelijk van het seizoen, uit Nederland, Frankrijk, Marokko, Ethiopië, Senegal en Egypte.

Snijbonen

Een snijboon is knapperig en heeft een heldergroene kleur. Wij leveren snijbonen van Nederlandse bodem en importeren uit Marokko en Spanje.

Overige boonsoorten

Uiteraard bieden wij meerdere boonsoorten, bijvoorbeeld Haricots verts en Sugarsnaps, aan. Voor meer informatie over ons bonenassortiment kun je contact opnemen met onze medewerkers. Daarnaast kun je je aanmelden voor een dagelijkse prijslijst. Je ontvangt dan elke dag, per e-mail, een overzicht van de producten en hun prijzen.

Kwaliteit
Kwaliteit en voedselveiligheid zijn belangrijk voor ons. Niet alleen controleren we persoonlijk alle producten die wij aanbieden, ook hebben we een certificaat wat garant staat voor strikte regels kwaliteit. Klik hier voor de certificering.

Merken
Fresh2you importeert kwaliteit fruit en groente van verschillende merken. Deze worden met zorg verpakt en verscheept. Dankzij de korte lijnen en de dagelijkse aanvoer zijn we in staat om het hele seizoen topkwaliteit fruit en groente te leveren.